Groene schilderijen

Originele, onderhoudsvrije en natuurlijke wanddecoratie.

Groene schilderijen bedekt met mos….een lust voor het oog!

Deze natuurlijke wanddecoraties kunnen als maatwerk geleverd worden. De frames zijn leverbaar in verschillende afmetingen en materialen zoals aluminium, polystone en hout. De aluminium lijsten kunnen desgewenst in iedere gewenste RAL kleur gespoten worden.

De inhoud bestaat uit gemummificeerd platmos, bolmos of uit een combinatie van deze mossoorten. Het mos kan ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld berkenstammen, kurkeik of bamboe voor een nog unieker en creatiever resultaat.

Gemummificeerd mos is echt mos waarbij het vocht in het mos is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Door het mos deze vloeistof op te laten zuigen blijft het lange tijd goed met behoud van de natuurlijke uitstraling en kleur.

De aluminium frames zijn verkrijgbaar in afmetingen vanaf 50 x 50 tot en met 100 x 150 cm. De afmetingen van de polystone frames zoals op de onderstaande foto’s zijn 50 x 50, 70 x 70 en 100 x 50. De houten frames kunnen in iedere afmeting worden gemaakt.

B.ART & Blooms

Sterk in eigentijdse, verfrissende interieurbeplanting. Ontwerp en realisatie van kunstbloesembomen,  kunstgroenbomen en bijzondere decoratieobjecten. Berkenstammen leverbaar uit eigen voorraad in diverse maten tot XXL, al dan niet brandvertragend gemaakt.

Bel ons

06 - 23 495 104

Wij vinden het leuk als u ons volgt via onze sociale media: